Tio saker att fundera på när humöret är lågt. Del 5. #blogg100

Del 5.  Du kan alltid vara på topp i ett lågt sinnestillstånd.

Den här påminnelsen är lätt att missförstå. Den betyder att även när du är i ett lågt sinnestillstånd är du bara en tanke bort från din visdom och den är magisk. Idrottsmän och kvinnor över hela världen pratar om ”Zonen” som något att sträva efter. 

Den goda nyheten är att den finns alltid tillgänglig. Tricket är att lita på att den finns där. Du behöver aldrig jaga den. De som varit i Zonen säger ofta att de inget gjorde. Tänkte inte. De var i stunden utan tankar och ansträngning. När vi anstränger oss går vi i vägen för oss själva och Zonen. Do Nothing blir tricket. 

I Kärlek. 

❤️❤️❤️

 
 

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: