Tio saker att fundera på när humöret är lågt. Del 10. #blogg100

Del 10. Solen skiner även i mörkret.

Det fanns en tid när människan förfärades av mörkrets inbrott. De hade inga bevis på att solen skulle visa sig nästa dag. Därför skapade de alla typer av strategier och trick, t.ex. häxkraft, för att på något vis hantera sin rädsla för mörkret. Så, en dag, kom en upplyst astronom, Copernicus. Han visade på att det var solen som var centrum av universum, inte jorden som alla tidigare trott. Det blev en sanning att solen gick upp över horisonten varje morgon. Rädslan förbyttes genast mot en tro.

Det händer oss alla. Vi får tankar som förmörkar våra upplevelser. Då har vi vår medfödda förmåga till att alltid komme upp till ytan med oss. När vi så tillåter och låter bli att gå i vägen för oss själva kommer solen alltid att skina på oss.

I Kärlek.

❤ ❤ ❤

2013-05-30 04.06.05

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: