Tankar om pengar

Av en tillfällighet fick jag möjlighet att vara med på ett webinar med Dave Kelly i somras. På en solig veranda, hos min bästaste vän Peter, körde Dave ett spontant möte på nätet. Vi var några tappra få som dök upp och delade våra tankar om pengar.

Hela eller rättare sagt en stor del av mitt liv, de senaste dryga 30 åren har pengar varit ett ständigt återkommande ämne i mina tankar och därmed mitt liv.

Tre skilsmässor med påföljande underhållsbidrag för fem barn har satt sina spår i min tankeverksamhet och därmed också i min ekonomi.

Nu kan jag äntligen se ett ljus i mörkret och det började när jag insåg att mina tankar om pengar är den enda orsaken. Aldrig skilsmässorna eller fem barn. Den här insikten att jag alltid har så mycket pengar som jag behöver i varje stund har gjort livet så mycket enklare.

Istället för att gräva ner mig i förtvivlan över bristen har den bytts ut till ett förtroende att det på något sätt ordnar sig. Inte så att jag sätter mig i soffan och väntar. Det har öppnat upp för min egen kreativitet och idéer. Tänk om nån talat om det för mig då. För trettio år sen. Inget att sörja över. Det är nu som gäller och just nu är livet perfekt.

Gör din dag till den bästa hittills.

❤️🙏😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: