Sjysta villkor. #blogg100

Ett steg i rätt riktning för statlig och kommunala upphandlingar. Sedan länge har statliga och kommunala upphandlingar av t.ex. färdtjänst och sjukresor fokuserat på lägsta pris och det har lett till bl.a. dödsfall inom färdtjänsten.

En chaufför i Stockholm avled i en hjärtattack under julhelgen 2014. Det visade sig att han kört i 12 dagar, varit ledig 2 och sedan upprepat detta i över 18 månader. Han var 65 år när han dog i sitt garage. Nu har ett förslag på hur en statlig upphandling ska gå till gått ut på remiss. Vi kan hoppas att remissinstanserna har alla hemma.

Ha en sjyst dag därute. Det tänker jag ha.

I kärlek

>3 >3 >3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: