Förändringens natur. #blogg100

Vilken förändring tilltalar dig?

Den som du själv har initierat?

Den som kommer i stunden?

Hur vet du att den du initierat inte kom i stundens ingivelse? Är alla förändringar egentligen stundens ingivelse?

När jag funderar en stund så kan jag se att förändring är något som sker hela tiden. Vare sig jag är medveten om det eller inte. Varje tanke som går genom mig ger mig också en ny syn på världen. Med allt vad det innebär av förändring. Drar jag det några varv till ät det bara att inse att jag har ingen kontroll alls. 

Det handlar för mig om att istället utnyttja varje ny möjlighet så gott jag kan i just den stunden. Den goda nyheten är att möjligheter dyker upp i en ständig ström. Välja och vraka kan det tyckas. Det blir till att välja med omsorg. 

En tidningsredaktion införde att alla idéer som var kvar efter 0900 på morgonen skulle de köra så långt de kunde. Resultatet blev fler artiklar i toppklass och också fler som störtade. Totalen var enbart positiv. 

Richard Branson lär ha sagt att blir du presenterad en möjlighet att förändra ditt liv. Ta den. Du kan alltid justera på vägen. Det du tackar nej till utan att prova kommer aldrig igen. 

Eller ligger det i förändringens natur att vi ska utvecklas? Som människa. Som andlig varelse. 

Vilka möjligheter till utveckling har du sagt nej tack till? 

I Kärlek. 

❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: