Utmana dina rädslor del 2. #blogg100

Det hände något med inlägg 1 som publicerades den 2a maj. Så här kommer en uppdatering. Du kan läsa det första här.

Det jag ville peka på är att rädsla är en illusion skapad i våra tankar. Min rädsla att inte räcka till, att inte duga, förbyttes med en tanke. ”Jag duger som jag är”.

Rädslor skapas ur tankar av osäkerhet. Vi är osäkra på att vår partner inte älskar oss. Osäkra på att vi klarar av det som ligger framför oss i form av arbete, relationer eller andra åtaganden. Vi lägger massvis av tid på att fantisera om det som ännu inte hänt, istället för att njuta av stunden och bli överraskade av att vi faktiskt klarar allt vi vill.

Med det följer att det finns inga rädslor att utmana. Ett litet barn funderar inte på om det klara av att gå. Hur många gånger de än ramlar så reser de sig upp och tar sina stapplande steg. Ett litet barn funderar inte heller på om det klarar av att lära sig prata. De öppnar munnen och ut kommer ord. Till att börja med obegripliga och allt oftare blir de förstådda.

Den här insikten ensam kan förändra ditt liv 180 grader. Den öppnar upp till oändliga möjligheter. Det finns inget som kan stoppa dig förutom dina tankar.

I Kärlek

❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: