24e timmen. #blogg100

Söndag, 12e april, ett år att lägga till handligarna.

28e april 2014 dog min bäste vän Anders.Vila i Frid.

30e april 2014 Mamma fyllde 90. Jag fick en stroke. Sjukskrien 3 månader eftersom jag fick körförbud.

Sommaren blev den varmaste på 70 år.

Träff med Livsglädjegruppen från Facebook hos Peter på Bottna BnB i slutet av juli. Tack Peter och Cecilia för tillfället att möta 25 fantastiska människor som blivit vänner för livet och det bästa av allt.

Jag mötte Rinella. Lilla Rina. Vi visste inget om vad som skulle hända senare. Under hösten pratade vi en del och det ena gav det andra. Idag är vi i en relation som är olik allt jag tidigare upplevt. Siktet är inställt på att jag flyttar till Malmö så fort det ordnat sig med arbete för mig.

Nu ser jag fram emot en fantastisk vår och sommar.

I kärlek

❤ ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: